Nieuws

Kerstconcert 2018.

concert 4

Vrijwillig Muziek en Tamboerkorps Verbindingsdienst m.m.v. Luchtmacht Mannenkoor

Op zaterdag 22 december 2018 zal het VMTKV een tweetal Kerstconcerten uitvoeren met de medewerking van het Luchtmacht Mannenkoor in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 in Ermelo.

Deze muzikale samenwerking van twee muziekgezelschappen uit twee Krijgsmachtdelen onderstreept de nauwe samenwerking van hen die zich inzetten voor vrede, veiligheid en democratie, in de verschillende missiegebieden in de wereld.

Het is een blijk van erkenning en waardering voor alle veteranen sinds de 2e Wereld Oorlog, maar ook van herinneren en gedenken. Bezoekers kunnen een kerstwens sturen naar de mannen en vrouwen in deze missiegebieden.

Kerst is het ultieme feest van vrede en alle genoemde elementen komen door een uitgebalanceerde muziekkeuze aan de orde.

Deze muziekkeuze zal ook de specifieke kenmerken van zowel VMTKV als het LMK onderstrepen.

Tijden.

Matinee van 15.00 – 17.30 uur

Avondconcert 20.00 – 22.30 uur

Toegangskaarten.

Toegangskaarten á € 7,50 /p.p. zijn vanaf 20 september 2018 te bestellen via

https://www.ticketkantoor.nl/shop/vmtkvkerstmiddag

https://www.ticketkantoor.nl/shop/vmtkvkerstavond

Voor veteranen en hun partner geldt een gereduceerd tarief van 50% in combinatie van een geldige veteranenpas bij de toegang.

 

Lees meer: Kerstconcert 2018.

Uitvaart informatie Adjudant Erik Kamphorst

 

'When you're walking your last mile, don't forget to smile'

-Herman Brood-

 

Erik KamphorstUitvaart informatie Erik Kamphorst,

Erik is thuis. Wil je hem een laatste groet brengen dan kan dat op dinsdag 6 en woensdag 7 februari tussen 14.00 en 15.00 uur Fluitekruid 9, 3892 AE te Zeewolde.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 10 februari om 11.00 uur in RSG Levant, Horsterweg 192 in Zeewolde. Uiterlijk 10.45 uur dient u aanwezig te zijn.

Aansluitend begeleiden we Erik naar de begraafplaats in Zeewolde, Dasselaarweg 26.

Na afloop is er een "derde helft", echter hiervoor dient u een persoonlijke uitnodiging te hebben ontvangen.

(Tekst van familie Kamphorst)Tenue militairen;
GLT, groot modeldecoratie & witte handschoenen!

Het bericht moet door!

 

In Memoriam Majoor Maarten Veenstra

In Memoriam Majoor Maarten Veenstra.

 

Geschokt en met verdriet hebben wij het bericht ontvangen van het plotselinge overlijden van onze collega Maarten Veenstra door een noodlottig ongeval.

Maarten was sinds februari 2016 commandant van de Ccie, 101 CISBat. Hij was een militair in hart en nieren. Hij zal herinnerd worden als een zeer sportief, loyaal, gedreven en gerespecteerd mens, niet alleen binnen 101 CISBat en het gehele regiment Verbindingstroepen, maar ook daarbuiten.

We zullen hem enorm missen en onze gedachten gaan uit naar zijn familie en naasten. We wensen hen sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Op de Generaal-Majoor Kootkazerne is een condoleance ruimte ingericht in geb 522 bij de Ccie.

De uitvaart vindt plaats op maandag 27 november in de Bronckhorst Hoeve te Brummen. Er is beperkte ruimte tijdens de dienst. Afscheid nemen is mogelijk op vrijdag 24 november van 19.00-21.00 en zaterdag 25 november van 14.00-16.00 op het huisadres. Na de dienst op maandag 27 november is er van 14.00-16.00 ook mogelijkheid om van Maarten afscheid te nemen

.