Nieuws

Uitvaart informatie Adjudant Erik Kamphorst

 

'When you're walking your last mile, don't forget to smile'

-Herman Brood-

 

Erik KamphorstUitvaart informatie Erik Kamphorst,

Erik is thuis. Wil je hem een laatste groet brengen dan kan dat op dinsdag 6 en woensdag 7 februari tussen 14.00 en 15.00 uur Fluitekruid 9, 3892 AE te Zeewolde.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 10 februari om 11.00 uur in RSG Levant, Horsterweg 192 in Zeewolde. Uiterlijk 10.45 uur dient u aanwezig te zijn.

Aansluitend begeleiden we Erik naar de begraafplaats in Zeewolde, Dasselaarweg 26.

Na afloop is er een "derde helft", echter hiervoor dient u een persoonlijke uitnodiging te hebben ontvangen.

(Tekst van familie Kamphorst)Tenue militairen;
GLT, groot modeldecoratie & witte handschoenen!

Het bericht moet door!

 

In Memoriam Majoor Maarten Veenstra

In Memoriam Majoor Maarten Veenstra.

 

Geschokt en met verdriet hebben wij het bericht ontvangen van het plotselinge overlijden van onze collega Maarten Veenstra door een noodlottig ongeval.

Maarten was sinds februari 2016 commandant van de Ccie, 101 CISBat. Hij was een militair in hart en nieren. Hij zal herinnerd worden als een zeer sportief, loyaal, gedreven en gerespecteerd mens, niet alleen binnen 101 CISBat en het gehele regiment Verbindingstroepen, maar ook daarbuiten.

We zullen hem enorm missen en onze gedachten gaan uit naar zijn familie en naasten. We wensen hen sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Op de Generaal-Majoor Kootkazerne is een condoleance ruimte ingericht in geb 522 bij de Ccie.

De uitvaart vindt plaats op maandag 27 november in de Bronckhorst Hoeve te Brummen. Er is beperkte ruimte tijdens de dienst. Afscheid nemen is mogelijk op vrijdag 24 november van 19.00-21.00 en zaterdag 25 november van 14.00-16.00 op het huisadres. Na de dienst op maandag 27 november is er van 14.00-16.00 ook mogelijkheid om van Maarten afscheid te nemen

.

Wapeninformatiedagen - 2017


Informatievoorziening is belangrijk. Ondanks alle moderne media is het toch nuttig om af en toe bij elkaar te komen en informatie face to face te delen. Dit geeft dan ook direct de gelegenheid om te netwerken en heeft automatisch een re√ľnie karakter voor het personeel.

Informatie over de Wapeninformatiedagen 2017 treft u hier 

 

---- Laatste informatie het tenue tijden de Wapeninformatiedagen is Gvt ----