Nieuws

Regimentsdiner 2016

                                                Regimentscommandant

Time flies when you're having fun. Een gezegde die volgens mij toepasbaar is op de afgelopen periode.

Veel regimentsactiviteiten zijn weer de revue gepasseerd en deze activiteiten zijn gelukkig ook massaal bezocht door de leden van ons Regiment.
Op 3 november aanstaande zal ook ons Regimentsdiner wederom plaatsvinden en ook ditmaal wordt deze gehouden in Garderen. Dit jaar zal voor het eerst geen aanschrijving via de post plaatsvinden. Hierdoor zullen sommigen zich gepasseerd voelen, echter iedereen die ooit gediend heeft als officier of onderofficier bij de Verbindingsdienst is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ons jaarlijkse Regimentsdiner. Via de website www.regimentsdiner.nl kan eenieder zich aanmelden. Ook kunt u ervoor kiezen om in de toekomst middels een mailing op de hoogte gehouden te worden van de start van de inschrijving voor het Regimentsdiner.
Dit jaar mag ik voor het eerst als uw gastheer optreden en ik kijk er dan ook naar uit om u te begroeten en in een ontspannen sfeer een gezellige avond te beleven. Mocht u het idee hebben dat niet iedereen in uw omgeving op de hoogte is dat op 3 november ons Regimentsdiner gehouden wordt dan nodig ik u uit om onze wapenspreuk recht aan te doen: Nuntius Transmittendus, Het bericht moet door.

Meer informatie en inschrijven kan op de website van het regimentsdiner:  www.regimentsdiner.nl