Nieuws

Regimentssportdag 2017

 

Sport verbroederd.


regimentssportdag 2017Sport is een natuurlijke teambuilder.
Sport is gezond voor lichaam en geest.
Allemaal uitdrukkingen die aangeven dat het belangrijk is om te sporten, hetzij individueel danwel in teamverband. Zeker in onzekere tijden is het goed om elkaar op een andere wijze te treffen en de competitie aan te gaan.

Het is mij dan ook een eer en genoegen dat ik u van harte welkom mag het op de 48ste editie van onze Regimentssportdag. Een evenement welke elk jaar prominent op de Regimentsagenda staat en traditioneel goed bezocht wordt.

Ook voor deze sportdag heeft de commissie van voorbereiding weer z’n uiterste best gedaan om een goed programma samen te stellen. Een mooie mix van teamsport en individuele onderdelen staat op het programma. Voldoende uitdaging voor eenieder om iets naar wens aan te bieden.

Ik realiseer mij dat u allen een drukke tijd achter de rug heeft. Veel oefeningen en steunverleningen hebben plaatsgevonden. Ook hebben veel leden van ons Regiment deelgenomen aan de diverse missies die momenteel gedraaid worden. Daarom is het goed om elkaar weer eens treffen onder andere omstandigheden.

Uiteraard staat deze dag ook in het teken van elkaar weer ontmoeten. Buiten de momenten waarop u zelf aan het sporten bent is er voldoende gelegenheid om oude bekenden opnieuw te treffen of nieuwe contacten op te doen. Maak gebruik van de gelegenheid om elkaars ervaringen te delen en geniet van deze dag.

Ik wens alle deelnemers veel succes en hoop op een sportieve competitie, eendachtig de Olympische gedachte: Deelnemen is belangrijker dan winnen.

Met verbindelaarsgroet,

A.L. van Dijk


Luitenant-kolonel

Download hier het Programma van de Regimentssportdag 2017

Download Fietsroutes (Racefiets)

Download Fietsroutes (ATB) (volgt)