Task-Force Verbindingsdienst

Een task-force Verbindingsdienst, gerichter gebruik van social media, Brigade-verbindingscompagnieen 11 / 13 en 43, flexibele levensfase respecterende contracten- en plaatsingen, uitwisseling van personeel tussen burgerbedrijven en Defensie, en nog een massa andere ideeen. Dat was het resultaat van de vandaag gehouden workshop om het personeelstekort van 38% binnen de Verbindingsdienst terug te dringen.

`Hier krijg ik energie van,’ aldus kolonel Erik Buskens. ‘Het is prachtig¬†om te zien dat iedereen hier vandaag, ongeacht rang of stand, zich durft uit te spreken en actief meedenkt om het tij te keren.’

Nu is het zaak ‘de koe bij de horens te vatten,’ en de haalbaar geachte ideeen om te zetten in de praktijk.

Oh ja, dit bericht mag gedeeld worden en commentaren zijn hartelijk welkom!