Het spook is gevlogen

03-02-2020: Gisteren ontving het Regimentscommando het volgende bericht:

‘Daar is die dan, na bijna acht jaar terug bij de heren van de Alfacompagnie van het #C2OSTCO in gebouw 522, kamer 03, op de generaal-majoor Kootkazerne. Niet lang geleden vertrok het spook via een raam van #2Ciscoy uit gebouw 521 te Stroe naar gebouw Delta-Noord te Schaarsbergen bij #11LMB. Echter had het spook het niet zo naar z’n zin daar in dat saaie kamertje, bij alle papier afval en kopieerapparaten. Hij voelde zich eenzaam en alleen en hij kreeg geen aandacht van de heren van #LMB. Hij besloot dus zijn weg te vervolgen, dit keer weer naar Stroe. En zo kwam hij terecht bij de Acie waar hij al een langere tijd niet had verbleven, maar toch een fijn verblijf heeft gehad in 2012.
Wie o wie plant er een nieuwe zogenaamde reddingsactie?’

Nou, dat lijkt me een uitdaging die aangegaan kan worden!