KIJKTIP!

Beschermen wat ons dierbaar is! Daaraan levert Defensie gedurende de Corona-crisis een forse bijdrage, dat is de laatste tijd dagelijks in de media waar te nemen.

Ook het peloton Nationale Operaties van het C2OstCo bereidt zich op een mogelijke inzet voor. Deze week werd het ´priming and staging´ uitgevoerd, werden zaken getest en vandaag werden ook de voertuigen beladen.

Een en ander werd op de voet gevolgd door een camerateam van Discovery Channel dat de voorbereidingen en het leveren van de steun van Defensie tijdens Corona in een documentaire vast legt. Het plan is dit uit te zenden in 4 delen van 40 minuten.

Op zondagavond 26 april is de eerste uitzending om 20:30 uur met mogelijk beelden van de voorbereiding op inzet van het peloton Nationale Operaties (NatOpsPel).

Beschermen wat ons dierbaar is!