REGIMENT VERBINDINGSTROEPEN

- NUNTIUS TRANSMITTENDUS -

Regimentsactiviteit(en)

Laatste berichten

Airborne wandeltocht

Naam: Airborne WandeltochtDatum: 7 september 2024 Wat en wanneer:Op 7 september 2024 willen we – in het kader van de 150e verjaardag van ons Regiment – met zo veel mogelijk

Lees verder »

Verbindingen zijn bij het uitvoeren van militaire missies letterlijk van levensbelang. Er gaat dan ook geen missie van start of de verbindingsdienst is er bij. Niet alleen met mobiele telefoons, overigens. De Verbindingsdienst levert in de breedste zin van het woord de communicatieverbindingen voor de Landmacht, bedrijft elektronische oorlogsvoering en is verantwoordelijk voor militaire automatisering in het kader van “command en control”. Ook wij willen dat ons bericht aankomt: Nuntius Transmittendus, het bericht moet door.

Welkom op onze site!

Verbindingsdienst - CCT120

Wil jij ook werken aan vrede en veiligheid? Is onze techniek bij jou in de juiste handen? Zet jouw technische vaardigheden in voor vrede en veiligheid. Er vindt geen grote oefening of missie plaats zonder dat er personeel en materieel van de Verbindingsdienst bij betrokken is. Kijk voor meer informatie op onze pagina ” Werken bij Defensie” 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.