Prinsjesdag

Om mee te kunnen doen aan het erecouloir op de Dam meldt u zich aan via onze website OF de secretaris vóór 1 augustus. die dan een verzamelopgave zal doen aan het VP. Selectie van de deelnemers gebeurt door het VP en deze organisatie draagt ook zorgt voor de verdere coördinatie en regelingen. AANMELDEN:  vooralsnog via FACEBOOK of  kpossel@hotmail.com

REUNIE  1 (NL) UN SIGNAL BATTALION

Locatie: GARDEREN (Genm Kootkazerne) Programma:1000-1100:            Ontvangst gasten en reünisten1100                      Algemene Ledenvergadering (ALV).1200-1300             Rijstmaaltijd1630                      Einde reünie Aanmelden via onze website OF de secretaris uiterlijk 31 augustus i.v.m. planning voor de maaltijden. Deelname is gratis voor leden en genodigden. Verder informatie via onze website (https://signalbn.nl/nl/) en Facebook (https://www.facebook.com/groups/251491128265754/ )

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.