In Verbinding

Inleiding
In 2021 is de nieuwe Visie Verbindingsdienst uitgegeven.  Met deze nieuwe Visie geven wij de richting van ons Wapen aan voor de komende jaren. Ook zorgt de Visie ervoor dat we eenheid van opvatting houden, want ons Wapen is terug te vinden in alle lagen en organisaties binnen Defensie.
In de praktijk geeft een groot aantal collega’s van ons Wapen dagelijks concreet invulling aan de Visie.
Maar wat is het resultaat daarvan? Boeken we successen, gaan we de goede kant op of hebben we het gevoel dat de Visie bedolven raakt onder een dikke laag stof?

Met deze serie willen we niet alleen de resultaten  van ons werk delen,  maar ook de relatie daarvan met de Visie Verbindingsdienst. Elke maand een ander thema, elke maand één of twee auteurs die met ons van gedachten wisselen over dat thema. Op deze manier betrekken we onze collega’s actief bij de invulling van onze Visie en ervaart men dat de Visie springlevend is!

CEMA: Tour de force

“Beslissend in het digitale domein” is de kern van de visie verbindingsdienst. Mijn vertaling daarvan is weergegeven in de volgende zin: “Als men de communicatie controleert dan domineert men de operatie.” en

Lees verder »

AUGUSTUS 2023 – THEMA: HET REGIMENT

AUGUSTUS 2023 – THEMA: HET REGIMENT Door: Bgen Bart Klaren (Wapenoudste) en Kol Collin van Loon (Regimentscommandant) Volgend jaar vieren we als Regiment Verbindingstroepen onze 150e verjaardag. Dat wil zeggen dat

Lees verder »
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.