Veteranendag 2023/2024

Volgend jaar, in 2024, vieren wij als Regiment Verbindingstroepen onze 150e verjaardag! Daar gaat natuurlijk op verschillende manieren aandacht aan besteed worden.

Eén van de gelegenheden waarbij wij ons als jarig Regiment willen laten zien, is Veteranendag 2024. Wij willen graag met een zo groot mogelijke vertegenwoordiging van ons Regiment meelopen met het defilé op Veteranendag 2024 (zaterdag 29 juni). Daarom doen wij een beroep op jullie, onze Regimentsleden, om je op te geven voor het defilé op Veteranendag 2024.

Maar er zit natuurlijk nog een Veteranendag tussen: die van dit jaar op 24 juni a.s. Het defilé van Veteranendag 2023 is natuurlijk een mooie gelegenheid om als een soort generale repetitie voor volgend jaar te dienen. Dus ook voor komende Veteranendag vragen wij jullie om je op te geven om mee te lopen met het defilé, zodat we ook dit jaar al mee kunnen lopen met een grote groep Verbindelaren.

Wie mogen er meelopen?
Veteranen van de Verbindingsdienst.

Hoe geef ik me op?
Door onderstaand formulier in te vullen. De benodigde informatie wordt dan via mail toegestuurd. We houden uiteraard rekening met de AVG.
Je kunt je in eerste instantie alleen opgeven voor het defilé van 2023.
2024 is nog ver weg, dus na de Veteranendag van komend jaar zal het antwoordformulier op deze site worden aangepast voor de Veteranendag van 2024.

Aanvullende informatie
– Hou rekening met een oefenmoment
– Tenue waarschijnlijk spijkerbroek/poloshirt (2023)
– Wellicht moeten sommigen zich zelf nog inschrijven als veteraan bij het Veteraneninstituut.

Met het invullen van onderstaand formulier geef je aan mee te willen lopen met het detachement van het Regiment Verbindingstroepen. Wel moet je je persoonlijk aanmelden bij het Veteraneninstituut. Aanmelden bij het VI kan alleen wanneer je je hebt geregistreerd op de website van het Veteraneninstituut bij “mijnnlvi”.

Nog niet aangemeld bij het VI? Klik dan op deze link.