Werken bij

Wat leuk dat je bij de Verbindingsdienst van de Koninklijke Landmacht wilt komen werken!

Er zijn verschillende mogelijkheden: je kunt als militair aan de slag, maar ook als reservist.
Ook kun je een Beroepsbegeleidend Leertraject (BBL) volgen; dat betekent 1 dag in de week een opleiding, de rest van de week ga je aan de slag bij je eenheid. Maar ook als Dienjaar-militair kun je bij ons terecht.

Maar… waar moet je nu eigenlijk beginnen?
Ga naar  werkenbijdefensie.nl/verbindingsdienst Daar vind je niet alleen veel informatie, maar ook de militaire vacatures die er momenteel zijn.

Wil je graag het BBL-traject volgen? Ga dan naar werkenbijdefensie.nl/bbl-verbindingsdienst

De Verbindingsdienst doet steeds meer een beroep op de flexibele inzet van Reservisten. Zij maken het mogelijk dat piekbelastingen tijdens bijvoorbeeld oefeningen of inzet kunnen worden opgevangen. Omdat zij, als zij niet zijn opgeroepen, vaak als ICT-er in het bedrijfsleven werken, brengen zij vaak kennis en ervaring mee die welkom zijn binnen ons werkveld. Wil jij bij ons als reservist aan de slag? Dan kun je hier terecht: werkenbijdefensie.nl/reservist

Heb je interesse in Dienjaar Defensie?
Klik dan hier: werkenbijdefensie.nl

Wil je graag werken bij de Verbindingsdienst, maar ben je nog te jong om als militair te worden aangesteld, dan biedt de opleiding Veiligheid en Vakmanschap ICT (VEVA ICT) een perfecte opstapmogelijkheid. Je theoretische opleiding bij een Regionaal Opleidingscentrum (ROC) wordt dan regelmatig afgewisseld met praktijkweken bij de Verbindingsdienst van de Landmacht. Na het voltooien van je opleiding heb je sowieso een diploma op zak en maak je bij lichamelijke en psychische geschiktheid goede kans op een baan als militair bij de verbindingsdienst. Kijk voor meer info op www.werkenbijdefensie.nl

Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor vragen of informatie via werving.verbindingstroepen@mindef.nl

Werken aan de CCT-120

OPEN DAGEN
We kunnen ons voorstellen dat je graag eens een ‘kijkje in de keuken van de Verbindingsdienst’ zou willen nemen.
Dat kan! Regelmatig worden er VIP-dagen of Informatiedagen georganiseerd.
Wil je daar een keer naar toe? Aanmelden en informatie vind je onderaan de pagina
werkenbijdefensie.nl/verbindingsdienst

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.