VOV

Vereniging Officieren

De Vereniging van Officieren van de Verbindingsdienst heeft als doelen:

  • het onderhouden van de saamhorigheid tussen de leden
  • het bevorderen van een juist inzicht in de taak en betekenis van ICT voor allen die werkzaam zijn in het functiegebied van de ondersteuning van de commandovoering
  • het informeren van de leden over wetenswaardigheden betreffende de geschiedenis, het personeel, de organisatie en het materieel van de Verbindingsdienst
  • het ondersteunen van het Regiment Verbindingstroepen
    samenwerken met gelijkgerichte verenigingen

De VOV tracht deze doelstellingen te behalen door driemaal per jaar het blad “intercom” uit te geven, te publiceren op haar website en regelmatig symposia te organiseren.

Defensie volgt nauwlettend de ontwikkelingen binnen de civiele ICT-wereld en verwerkt deze in haar concepten en behoeftestellingen. De VOV wil daarbij een brug zijn tussen de militaire organisatie en het bedrijfsleven.

Het lidmaatschap staat open voor alle officieren en daarmede gelijkgestelde burgermedewerkers binnen de defensieorganisatie, welke werkzaam zijn in de vakgebieden ICT en de commandovoeringondersteuning. U kunt zich via de website www.vovklict.nl aanmelden als lid.

Het abonnement op de Intercom is in de contributie voor het lidmaatschap (€30 per jaar) inbegrepen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.