LOGO_VVPRV Rond

VERENIGING VOOR VETERANEN EN POST-ACTIEVEN

Korea, Libanon, Diyarbakir, Sinaï, voormalig Joegoslavië, Kosovo, Macedonië, Irak, Afghanistan, Mali, Litouen. Er vindt geen missie plaats of er zijn ook collega’s van het Regiment Verbindingstroepen bij betrokken. Dat heeft als logisch gevolg dat veel regimentsleden de veteranenstatus hebben. Om de zogenaamde nuldelijnszorg goed te regelen en intensief contact met onze veteranen en hun gezinnen te onderhouden, al dan niet post-actief, is de VVPRV opgericht.

Nuldelijnszorgcoördinator binnen de VVPRV is lkol bd Hans Peters, telnr 06-10563699. Schroom niet hem te bellen. Hij kan u wegwijs maken voor wat betreft hulpverlenende instanties en u mogelijk helpen met het oplossen van problemen. Overigens richt de vereniging zich ook op post-actieven die niet de veteranenstatus bezitten. Word gratis lid! Check en ondersteun daarmee de financiering van reünie-activiteiten. Actief dienenden die nog niet uitgezonden zijn geweest zijn welkom als donateur. Als donateur betaalt u een donatie van tenminste 25 euro per jaar.

VVPRV

 
 
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.